Menu

Het appartement Maleachi

Het appartementen complex Maleachi is ontstaan uit het verlangen van Theo en Henna ingegeven door inspiratie van de Aller Hoogste Heer om op een creatieve manier en enthousiasme faciliteiten neer te zetten welke kan aansluiten aan de behoeften en verlangens van individuen of groepen van mensen.

Mensen die tijdens hun vakantieverblijf in Suriname voorkeur geven aan rust, zekerheid en veiligheid.

Een appartement heel bescheiden,toch wel modern en heel confortabel ingericht heeft gedurende zijn kort bestaan zijn nut bewezen.Dit getuigt vanwege de reacties van bezoekers overal ter wereld die heeft kunnen genieten van deze faciliteiten. Wij zijn er echter nog niet, omdat hoog in onze vaandel staat perfectie en dit vereist continue aanpassing en bijsturing. Van deze plaats wil ik iedereen bedanken die vanaf de ingebruikname gebruik heeft gemaakt van deze faciliteiten en we zijn ze bijzonderdankbaar voor de suggesties en bemoedigingen.

Ligging

Ons appartement ligt in het zuiden van paramaribo en wel aan de Ramboetangstraat # 1b, Een zijstraat van de marowijnestraat Deze situëring biedt tevens ook de volgende voordelen tw:
•verharde wegen;
•stromend water;
•electriciteit;
•telefoon,internet voorziening met ADSL verbinding;
•lijnbusverbinding,taxi in de directe omgeving;
•gunstige ligging t.o.v.het vliegveld Zorg en Hoop (binnenlandse vluchten).

Theo is een jonge energieke persoonlijkheid, gestudeerd Energieoverdracht en in het dagelijkse leven Technicus/Manager in een dynamisch bedrijf in Suriname. Henna is leerkracht welke in contact staat met velen en met hoge mate van creativiteit en liefde voor dit vak geven we inhoud aan deze business.